C-Date

Mand søger mand - find drømmemanden på dating

I "mand søger mand"-annoncer kan du møde drømmemanden, du ellers aldrig ville have mødt. Find alle typer mænd i alle aldre. Find lige den mand, der passer til dig! Tilmeld dig gratis på C-date i dag og find den rette mand!
Mand søger mand

Mand søger mand - en af de mest populære typer kontaktannoncer

Mand søger mand er en af de mest populære dating kategorier på internettet, især da mange ikke er så heldige at bo et sted med den hotteste bøssescene. På internettet er det muligt at finde alle slags mænd til afslappede dates eller længere forhold.

Lige meget hvad du søger, kan du være sikker på at han er derude, men selvfølgelig - som altid ved online dating - er der ting du skal være opmærksom på, når du svarer på en "mand søger mand"-annonce.

Tips til at oprette en "mand søger mand"-annonce

Her er et par tips til, hvordan du kan være sikker på at møde drømmemanden:

Vær realistisk
Hvis du er en almindelig fyr og bliver kontaktet af en supertonet, glinsende Adonis med en Ferrari, kan der være en stor risiko for, at der er én på den anden side, der overdriver en smule. Svar kun på beskeder fra fyre, der virker som ”the real thing”, ellers kan du ende med at komme i en ubehagelig situation og måtte gå skuffet hjem.

Vær selektiv
Der er masser af fisk i havet. Du behøver ikke slå dig til tåls med den første mand, der reagerer. Vent og se, giv dig selv tid til at finde den rette fyr - og den rette fyr tid til at finde dig. Selvfølgelig er det nødvendigt, og ofte meget underholdende, at kysse en masse frøer, men begræns dig selv en smule. På den måde undgår du ligeledes den ubehagelige proces det er at skulle afvise en person, du har aftalt et møde med.

Vær dig selv
Det kan være fristende, især i "mænd søger mænd"-annoncer og på dating sider, at overdrive og underdrive, hvor du lige finder det nødvendigt. Men forestil dig, at de der læser din profil kan se dig i den virkelige verden. Hvis et møde er målet med din "mand søger mand"-annonce, er det en god idé at have en nogenlunde sandfærdig tilgang til tingene. Det er i den sidste ende i din egen interesse at finde en partner, der vil have dig, som du er.

Vær sikker på, at du ikke overskrider dine egne grænser
Vær ikke bange for at sige nej og at afvise en date. Alle kan tage fejl, og selv om en afvisning altid er ubehagelig, er det kun naturligt at ændre mening efter det første møde - bare fordi I har haft en god flirt via beskeder, er det ikke sikkert at kemien stadig er der, når I endelig står ansigt til ansigt.

Vær ligefrem
Gør det klart for en potentiel date, hvad du ønsker at få ud af oplevelsen. Hvis du ikke leder efter et fast forhold, er det altid en god idé at gøre dette klart fra starten.

Kom i gang med din søgning efter drømmemanden

Der findes "mænd til mænd"-annoncer i mange blade og aviser, men på internettet er der det bredeste udvalg af fyre at vælge imellem. Det første du skal gøre for at komme i gang med din søgning efter dit drømmematch, er selvfølgelig at finde en side (eller flere sider), hvor du vil oprette en "mand søger mand"-profil. Når du har gjort dette, vil du sandsynligvis bruge lidt tid på at surfe rundt og eventuelt hurtigt få kontakt med et par gode, potentielle emner.

Find den rette mand på C-date - tilmeld dig gratis allerede i dag!

Få førsteklasses erotiske oplevelser