C-Date

På udkig efter en sex kontakt?

Så snart man går på online jagt efter en sex kontakt, bombarderes man næsten af sex annoncer og sex kontakter. Vi fortæller dig, hvad charmen ved en hurtig sexkontakt kan være. Tilmeld dig nu i dag på C-date og find den helt rigtige slags sexkontakt!
sex kontakt

Indimellem trænger man bare til en sex kontakt

Men hvad er forskellen på en erotisk kontakt og en sex kontakt? Generelt er der ingen fast skelnen, for begreberne opfattes forskelligt af forskellige mennesker. Ved en sex kontakt er det dog den hurtige tilfredsstillelse, der er i centrum. Tilfredsstillelsen af vores basale instinkter er ved en sex kontakt vigtigere end gensidig given og tagen, kreativ eksperimenteren eller erotisk nydelse. På internettet er der dating sites, hvis formål er helt uforpligtende sex kontakter.
I stedet for at søge bredt på sex annoncer.dk kan du for eksempel tilmelde dig gratis på C-date og finde lige den sex kontakt, der passer til dig og dine behov.

Forskellen mellem en erotisk date og en sex kontakt

I modsætning til en erotisk date, hvor man som regel tilbringer en dejlig aften sammen, inklusive kærtegn og konversation, er en sex kontakt beregnet på en ren, tavs tilfredsstillelse af din egen og din partners fysiske behov. Behovene kan naturligvis variere, men i bund og grund går det ud på én ting.
Skalaen af seksuelle præferencer er selvsagt uendelig bred, og enhver skulle gerne have opfyldt sine behov. Og sommetider er dette behov ganske enkelt hurtig, rendyret sex.
Hvad der springer i øjnene er, at de fleste online dating sider med sex kontaktannoncer, retter sig mod mænd. Der findes næsten ingen kvinder, som eksplicit søger en sex kontakt til privat nydelse. Det er stort set altid professionelle eller fritids-escortpiger, der står bag en typisk sex annonce. Der er mangel på friske fyre, der byder sig til som sex kontakt for damerne. De kvinder, der leder efter dette, må som regel lede relativt længe. Det er på tide at lave det om! Nu er det kvindernes tur til at vælge!
Der findes nemlig helt sikkert kvinder, som søger efter hurtig, uforpligtende sex på nettet. Blot er ordvalget hos kvinderne ofte lidt anderledes end hos mændene, og de færreste kvinder betegner det, de søger, som en „sex kontakt“ (selv når de mener det).

Hvordan du finder den rigtige sex kontakt

Efter gratis registrering på en Casual Dating portal kan du i din profil angive, hvad du søger - hvad enten det er et forhold, et erotisk eventyr eller blot en ren og skær sex kontakt.

Tilmeld dig nu i dag på C-date og find den helt rigtige slags sexkontakt!

Få førsteklasses erotiske oplevelser