Anonym dating på internettet

Hvis du gerne vil holde dit dating liv anonymt og ikke indvie hele verden i dit kærligheds-/sexliv, er det nu lettere end nogensinde at møde ligesindede singler.

Anonym dating - ønsker du en hed affære eller kæreste?

Der er masser af anonyme dating sider tilgængelige, hvor det er muligt at møde partnere til en fræk flirt eller langvarige forhold.

Er anonym dating noget for dig?

En hemmelig flirt kan forsøde livet og gøre tilværelsen mere spændende. Selvfølgelig er det vigtig at være ærlig over for personerne i dit liv, men måske har du lyst til at leve din egen drøm i en tid. I dette tilfælde er det meget lettere og sikrere at møde andre over internettet.

5 grunde til at vælge anonym dating

De folk, der bruger anonym dating, giver de følgende grunde til det:

Affærer. Nogle par vælger at inkludere andre partnere i deres sexliv. Det er muligt at møde ligesindede på sex- og swingerklubber, men mange vælger anonyme dating sider. Her findes der både par og singler, som gerne vil eksperimentere med andre par.

Familie. Det kan af den eller anden grund være umuligt for en single at have et offentligt parforhold. Dette kan skyldes alder, religion, race eller andet. Ligegyldigt hvad, er det i disse tilfælde meget lettere at finde en kæreste over internettet uden at skulle afsløre det for alle andre.

Sex. Det er ikke alle singler, der ønsker en langvarig kæreste - nogle er lykkelige med deres single tilværelse og har slet ikke tid til et alvorligt forhold. Men behovet for indimellem at kunne være intime med en anden person er der naturligvis stadig. Andre har seksuelle lyster og fetisher, de ikke nødvendigvis har lyst til at dele med andre. Her kommer anonym dating ind i billedet. Det er let at aftale korte forhold og engangsknald over internettet. Derudover er der klare linjer og masser af singler at vælge imellem.

Udvalg. På dating sider findes der et hav af profiler, og du skal være meget kræsen for ikke at finde en single, du passer sammen med. Ved anonym dating kan du lede efter en partner, der virkelig passer til dig, og ikke slå dig til tåls med de mennesker, der tilfældigvis kommer ind og ud af dit liv. Du kan på den måde tage kontrollen over dit eget kærlighedsliv.

Sikkerhed. Når du møder partnere over internettet, kan I chatte og skrive beskeder og således lære hinanden lidt at kende, før I mødes. Du behøver altså aldrig skulle mødes med helt fremmede personer.

Der er som ovenfor nævnt mange fordele ved anonym dating på nettet. Der findes masser af steder, hvor du kan oprette en profil og gå i gang med at møde spædende, nye mennesker. Tilmeld dig gratis på C-date i dag og mød nye, spændende singler!

Oplev førsteklasses dates